Stadiu proiect

Vedere de la etajul 5

STADIU PROIECT NOIEMBRIE 2021

La structura de rezistenţă se lucrează la planşeul de peste etajul 8 al corpului A.
Se ridică zidurile de la etajele 1,2, şi 3 la corpurile A şi A1.
S-au finalizat instalaţiile termice sanitare şi electrice de la parter şi se lucrează in paralel la etajele 1 si 2, corp A
S-au ȋnceput lucrarile la faţada sud a corpului A.

STADIU PROIECT OCTOMBRIE 2021

La corpul A, s-a turnat plandeul peste etajul 6, s-au făcut zidăriile la parter şi sunt ȋn lucru cele de la etajul 1 şi 2. Se lucrează la instalaţii termice, sanitare şi electrice de la parter. La corpul A1 s-a finalizat structura de rezistenţă pentru cele 4 etaje şi se lucrează la zidărie la etajul 1.

Stadiu proiect SEPTEMBRIE 2021

Dupa lunile de vară suntem deja cu structura la etajul 5, cu zidăria la nivelul 2 şi cu amenajarea subsolului pentru faza a doua.

Stadiu proiect IULIE 2021

Noul proiect rezidential  ONE66 de pe Mihai Viteazul 166 isi schimba forma de la o zi la alta, constructia ridicandu-se intr-un ritm rapid. Mai jos am postat evolutia santierului din primavara acestui an  pana in prezent. Deja suntem la etajul 3 cu structura primului bloc si avansam la fundatia celui de-al doilea. Va vom tine la curent lunar cu noutatile din santier si nu numai!

Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Mobile
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.