Facilități

Parc privat și
spații verzi

Brașovul este deja un oraș verde, însă noi ne dorim să simți acest lucru și acolo unde contează pentru tine: acasă. Peisagiștii noștri vor amenaja un parc privat în inima complexului, un loc excelent pentru deconectarea zilnică și un sprijin binevenit acordat mediului înconjurător.

ONE66 - Central Residence Brasov, ansamblu rezidential cu apartamente noi si spatii verzi private.

Eco-friendly

Ne dorim ca ONE66 să aibă parte o comunitate conștientă de impactul pe care îl poate avea asupra mediului. Brasovul a făcut deja pași mari în această direcție, iar amplasarea stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice din parcările noastre subterane vine ca o completare naturală.

Safety first

Adoptăm toate măsurile necesare pentru a proteja tot ce ai mai de preț: familia și bunurile tale materiale. Serviciul de concierge, serviciile de pază, securitate și supraveghere video vor fi incluse în pachetul tău exclusiv de facilități, odată cu intrarea ta ca rezident în comunitatea ONE66.

Ansamblu rezidential Brasov ONE66 - randare cu intrarea in complex, cu bariera, monitorizare video si paza.

Beauty
Salon & Gym

Sesiuni de masaj terapeutic sau o oră de fitness într-o sală cu aparatură performantă – pe toate le vei găsi la parterul One66. Păstrează timp pentru tine și starea ta de bine! Se va reflecta în cele din urmă și asupra stilului tău de viață.

Teren și locuri
de joacă

Copilul tău înseamnă și viitorul tău. Viitorul
nostru. Pentru că ne dorim să îi vedem
crescând în armonie pe cei mici, amenajăm în incinta One66 terenuri de sport și locuri de joacă, spații unde familiile vor putea petrece timp de calitate în aer liber.

Restaurant și cafenea

Relaxarea se simte altfel atunci când savurezi o cafea proaspăt măcinată sau când servești o masă delicioasă alături de o persoană dragă ție. Vei simți din plin confortul odată ce vei trece pragul restaurantului ori pe cel al cafenelei din One66.